divendres, 28 de novembre del 2014

CONCERT NADAL 2014


Benvolgudes famílies,

Els dies 17 i 18 de desembre tindrà lloc el II Concert per la Pau i la Solidaritat de l’Escola Mare de Déu de Montserrat. Enguany hi ha algunes modificacions organitzatives respecte al curs anterior que cal conèixer per a poder gaudir-lo com cal. Tot seguit detallem algunes informacions importants.

DATES: 17 I 18 DE DESEMBRE
LLOC: AUDITORI ELS COSTALS

HORARIS
Es faran 3 passis on els assistents podran veure tot l’alumnat de l’escola:
Passi 1 – Dimecres 17 de desembre a les 15 h (actuació de P3 a 6è)
Passi 2 – Dijous 18 de desembre a les 10h. (actuació de P3 a 6è)
Passi 3 – Dijous 18 de desembre a les 15h. (actuació de P3 a 6è)

ENTRADES
L'entrada al concert és gratuïta amb la limitació de l'aforament del recinte. Els dies 10, 11 i 12 de desembre de 9:00h a 9:30h qui hi vulgui assistir podrà passar per la secretaria de l'escola a recollir les 3 entrades que toquen per família indicant per a quin passi té preferència. Que es pugui oferir o no dependrà de si les localitats demanades estan disponibles en el moment de la petició. Les entrades d’un passi NO serviran per a entrar a veure’n un altre. Hi ha la possibilitat de tornar les entrades que no es faran servir en cas que algú finalment no hi pugui assistir, d’aquesta manera es donarà la possibilitat a altres persones que puguin gaudir del concert i no es veuran butaques buides. L’actuació serà igual en tots el passis, per tant, no hi ha l’opció de repetir per assistir a més d’un passi.

EL CONCERT
El repertori del concert estarà format per dos tipus de cançons. L’alumnat més petit de l’escola, de P3 fins a 2n cantarà cançons inspirades en l’ hivern i fets nadalencs. A partir de Cicle Mitjà el repertori passa a ser de caire més social, segons el tema del nostre concert: la Pau i la Solidaritat.

RECOMANACIONS

Demanen a les famílies la màxima col·laboració i comprensió davant de qualsevol contratemps que pugui sorgir durant les actuacions o la repartició d'entrades. La nostra intenció és que el màxim número de familiars pugui assistir al concert i que ho pugui fer en les millors condicions. Cal tenir en compte que és un concert escolar, no un espectacle professional amb tot el que això comporta. Esperem que gaudiu al màxim el concert d’aquest any que l’alumnat està preparant amb molta il·lusió i esforç.


Claustre de l'Escola Mare de Déu de Montserrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada