dimarts, 18 de novembre del 2014

SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS



Benvolgudes famílies,

L’Ajuntament de Castellbisbal ens informa dels actes proposat per la Setmana Europea de Prevenció de Residus:

El proper diumenge 23 de novembre donarem el tret de sortida a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, una iniciativa que impulsa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus durant la mateixa setmana arreu d'Europa.
Un any més, el municipi de Castellbisbal se suma a la celebració d'aquesta jornada amb l'organització de diversos actes:

Comencem amb...
El nostre habitual mercat d'intercanvi i de segona mà, el diumenge 23 de novembre al matí, obrirà una setmana plena d'activitats. Podeu muntar la vostra pròpia parada o simplement venir a triar i remenar. 
Tothom pot intercanviar, vendre o comprar productes de 2a mà.  A més, durant tot el matí a la plaça de Folch i Torres hi haurà moltes sorpreses per a tota la família (tallers, jocs, espectacles, estands...).

Durant la setmana continuarem amb...
Diversos tallers de reparació i reutilització que ens ajudaran a aprofitar el màxim els objectes i materials i reduir els residus. N'hi ha per tots els gustos i necessitats!
· Dimarts 25 de novembre, a les 17:00 h a la Biblioteca municipal
Per Nadal fem menys residus: Guarniments originals amb objectes d'aprofitament.
· Dimecres 26 de novembre, a les 17:00 h al Casal de la Gent Gran
El menjar s'ha d'aprofitar: Taller de cuina creativa contra el malbaratament alimentari.
· Dijous 27 de novembre, a les 17:00 h al Punt Verd
L'embolcall de l'entrepà amb patchwork: Fem un envàs artístic, pràctic i sostenible.

No et quedis fora. Les places són limitades. Inscriu-te al Punt Verd, trucant al 93 771 11 60 o enviant un correu electrònic a mediambient@castellbisbal.cat

Finalment, tanquem la setmana amb...
Una nova campanya de compostatge casolà. Si tens jardí o hort i vols fer el teu propi compost a casa, no et pots perdre el taller bàsic de compostatge casolà que farem el dissabte 29 de novembre a la Sala de Plens!
T'ensenyarem les nocions bàsiques del compostatge i et podràs emportar el teu compostador a casa en acabar la sessió! Te'l cedim de forma gratuïta!

Inscriu-te al Punt Verd, trucant al 93 771 11 60 o enviant un correu electrònic a mediambient@castellbisbal.cat

Adjuntem cartells de les diverses activitats i formulari d'inscripció al mercat d'intercanvi i segona mà.

Esperem que els diversos actes organitzats siguin del vostre interès. Us animem a participar en la celebració de la setmana i en les diverses accions de reducció de residus cada dia!



(Amb la col·laboració de l'Agència de Residus de Catalunya, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada