dimarts, 11 de novembre del 2014

AUXILIAR DE CONVERSA EN ANGLÈS


Benvolgudes famílies,

Us volem notificar que des del passat dilluns dia 13 d’octubre gaudim de la col·laboració d’un auxiliar de conversa d’anglès per fomentar l’ús d’aquesta llengua en tots els àmbits escolars i no només a les classes específiques.

És el Projecte de dinamització de la llengua anglesa que hem posat en marxa aquest curs des de l’ Ampa del Montserrat amb l’ajuda de l’escola, un projecte que, juntament amb la resta d’Ampes del nostre municipi, hem estat preparant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellbisbal.

Hem d’agrair la predisposició de l’escola a acceptar la proposta de l’Ampa a utilitzar un recurs tant interessant com és la figura de l’auxiliar de conversa, i tota la feina que han fet, tant de preparació i organització com de seguiment. L’àmbit d’actuació d’aquesta persona és des de P5 fins a 6è i a cada nivell participa d’una activitat diferent com poden ser educació física, medi, hort o l’hora del conte i la tindrem tot el curs.

La intenció de l’Ampa i de l’Escola és poder adquirir una continuïtat al llarg dels anys amb la tasca de l’auxiliar per fer veure als alumnes la importància de l’anglès i que concebin  l’ús d’aquesta llengua amb tota naturalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada