ACTIVITATS MIGDIACANT CORAL

Des del curs 2014-15, l'AMPA ofereix, conjuntament amb l'Escola Municipal de música Miquel Blanch, l'activitat extra-escolar de Cant Coral per als alumnes de Primària. S'impartirà a la franja de migdia i serà tant per alumnes que ja cursen estudis musicals com per tots aquells nens i nenes que hi vulguin participar. (FULL D'INSCRIPCIÓ)


L'activitat estarà dividida en dos grups d'edat (de 1r a 3r i de 4t a 6è) amb un màxim de 20 alumnes per grup i estarà conduïda pels professors de l'Escola de Música. Les sessions són de 45 minuts un cop per setmana a 10 € al mes i a part de la quota mensual s'haurà de realitzar un pagament inicial de 5 € en concepte de material escolar.

"La veu és l'instrument musical que tots fem servir des de que naixem. Parlar, cantar, expressar... la fem servir constantment i cada dia. L'objectiu del Cant Coral és, doncs, aprofitar aquest instrument "natural" per gaudir de fer música en grup alhora que aprenem a fer un ús saludable de les cordes vocals, tot això en un ambient distès i una dinàmica lúdica i participativa. La pràctica del Cant Coral pot ajudar a millorar la dicció, la pronúncia i afavoreix l'aprenentatge d'altres idiomes. A través de cançons, exercicis de respiració i relaxació, jocs amb moviment i d'oïda, aprendrem a tenir cura i fer un bon ús de la nostra veu i ens endinsarem en la pràctica musical"
Daniel Turró
Professor de l'Escola Municipal de Música Miquel Blanch
EMM Miquel Blanch

L'horari de Cant Coral pel curs 2017-2018 queda de la següent manera:
1r, 2n i 3r:  Dimecres de 14:10 a 14:55 (Prof. Erola Ramis)
4t, 5è i 6è: Dimecres de 12:35 a 13:20 (Prof. Elena Montané + Erola Ramis)
Les classes es realitzen a l'Aula d'Audiovisual de l'escola.

El preu de l'activitat és de 10€/mes + 5€ en concepte de material a l'inici de curs.
ANGLÈS AL MIGDIA AMB FUNDESPLAI (CURS 2017-2018)

Amb aquesta activitat volem oferir un espai acollidor on l'infant pugui expressar-se en anglès de forma natural, on s'ho passi bé i assumeixi la quotidianitat de la llengua estrangera, des de P4 fins a 6è, els dinamitzadors dels espais en anglès treballaran a partir d'activitats lúdiques i engrescadores, però sempre amb l'objectiu de portar el vocabulari i la gramàtica a la parla.Aquesta activitat la continuarà realitzant Fundació Catalana de l'Esplai durant el curs 2017-2018. Les classes tenen un mínim de 7 alumnes i un màxim de 14 per grup. Els professors són persones que ja col·laboren i/o treballen a la nostra Escola en altres moments, com la Lorena, la nostra auxiliar de conversa durant el curs i que s'encarregarà també d'aquest activitat.L'horari pel curs 2017-2018 s'ha disposat de la següent manera:
  • de 2n a 6è .... Anglès AVANÇAT .....Dilluns i divendres ........ 12:40 a 13:40
  • de P4 a 1r  ....Anglès BÀSIC ........ Dimarts i dijous ........... 13:50 a 14:50
El preu és de 30 € mensuals per dues hores setmanals i un pagament inicial de 10 € en concepte de material.

A continuació trobareu la INSCRIPCIÓ o podeu demanar-ne còpies al despatxet de l'ampa.

Per causar baixa cal que ompliu la butlleta corresponent que us podeu descarregar clicant al següent enllaç i la feu arribar abans del dia 25 del mes anterior al correu de Carmen Parra cparra@fundesplai.org

Més informació a angles@ampa-escola-montserrat.org