ACTIVITATS EXTRAESCOLARSLes activitats extra-escolars que organitzem des de l’Ampa pel curs 2017-2018 són esportives, educatives, de relaxació, d’expressió, etc. i en totes exigim una responsabilitat pedagògica a les diferents entitats que les ofereixen.

 
L'oferta de les activitats us les presentem separades en 3 grups diferents:
A. Activitats extraescolars en horari de MIGDIA
B. Activitats extraescolars organitzades per ENTITATS ESPORTIVES DE CASTELLBISBAL
C. Activitats extraescolars organitzades per CONTROL PLAY SPORTS
(Control Play Sports és qui gestiona les activitats extraescolars de tarda que no són de club)

Les activitats que finalment realitzarem a la nostra escola les podreu trobar a la següent graella:Totes les activitats comencen a partir del dia 1 d'octubre en horari de migdia (dos torns segons horari de menjador) i horari de tarda (de 16.30h a 17.45h).
  • L'entrada a l'escola per aquells infants que venen d'altres escoles es realitza per la porta principal de l'Escola, i si la reixa de baix estigués tancada, caldrà accedir per l'aparcament de l'escola i tocar el timbre.
  • La sortida de les activitats de tarda es farà sempre per la porta del pati del carrer Olivar.

______________________________________

Reunió informativa per a les famílies de TOTES LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:
          Data: 19 de setembre a la Biblioteca de l'escola:
- A les 16:45 h: per a les activitats de CONTROL PLAY SPORTS.
- A les 17:45 h: per a les activitats de les ENTITATS ESPORTIVES DE CASTELLBISBAL: Bàsquet, Handbol, Taekwon-do i Patinatge.
A les 18:15 h: per a les activitats de MIGDIA.
______________________________________Les inscripcions es poden lliurar fins el dia 20 de setembre a la bústia que l'ampa té al vestíbul de l'escola, escanejat i enviat per correu electrònic segons especificacions de cadascuna de les activitats o lliurat directament a la comissió el dia de la reunió informativa.
El proper 20 de setembre de 9h a 10h i de 16:30h a 17:30h podreu trobar presencialment a la Comissió d’Extraescolars al despatx de l’AMPA per a resoldre dubtes, recollir inscripcions...


A continuació us presentem les tres graelles d'activitats per tal que pugueu veure els horaris i preus d'una forma clara segons la classificació que us hem indicat:A. Activitats extraescolars de MIGDIA:
Proposta d'activitats extraescolars durant el migdia en col·laboració amb l'Escola Municipal de Música i FundesplaiACTIVITAT
PREU
DESCRIPCIÓ
Cant Coral
10€/mes 
Pagament inicial 5€ material
L'activitat consisteix en una sessió de 45 minuts a la setmana.

Per inscriure's cal emplenar el full d'inscripció i lliurar-lo a la secretaria de l'Escola de Música. Es respectarà l'ordre d'inscripció.
Més informació a emm.miquelblanch@castellbisbal.cat o trucant al número de telèfon 937 721 031 
Anglès
30€/mes
Pagament inicial 10€ material
L'activitat consisteix en dues sessions d'1 hora a la setmana. Els grups són d'entre 7 (mínim) i de 14 alumnes (màxim).

Per inscriure's heu d'omplir la butlleta d'inscripció i enviar-la escanejada per correu electrònic a angles@ampa-escola-montserrat.org o deixar-la a la bústia de l’AMPA.     
B. Activitats extraescolars ENTITATS ESPORTIVES DE CASTELLBISBAL:
Les entitats esportives que col·laboren en l'organització d'activitats extraescolars a l'escola per al curs 2017-2018 són:

C. Activitats extraescolars CONTROL PLAY SPORTS

Control Play Sports, amb el jugador del Futbol Sala Jordi Torras, ens ofereix moltes novetats 
INSCRIPCIÓ CONTROL PLAY SPORTS

BAIXA CONTROL PLAY SPORT


Si esteu interessats en qualsevol de les activitats* que tenim a disposició dels alumnes ompliu el formulari o escriviu-nos un nota a amb el vostre nom, telèfon, e-mail, nom de l’infant, curs que està fent i activitat que us interessa i dipositeu-ho a la bústia de l’Ampa o bé envieu un correu electrònic a extraescolars@ampa-escola-montserrat.org, ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

* La inscripció per l'activitat d'anglès al migdia es farà amb un fulletó específic. (per a més informació envieu un mail a angles@ampa-escola-montserrat.org)

* La inscripció per l'activitat de Cant Coral que imparteixen els professors de l'Escola Municipal de Música s'ha de realitzar mitjançant el full d'inscripció que estarà penjat a la web de l'Ajuntament (apartat tràmits) o es pot anar a recollir a la secretaria de l'Escola de Música (a la Plaça de l'Església). Com que hi ha un nombre màxim d'alumnes la inscripció es realitzarà per rigorós ordre d'entrada. Preinscripció i matriculació a l'Escola de MúsicaLes persones encarregades de la comissió d'activitats extra-escolars són la Marga García, la Cristina Penalba i la Mireia Ceballos.