ACTIVITATS CLUBSFull d'inscripció comú a les quatre activitats pel curs 2018-2019: INSCRIPCIÓ

Graella definitiva d'activitats extraescolars pel curs 2017-2018: ACTIVITATS


TAEKWON-DO

"Beneficis del Taekwon-Do per als nens:
Encara que a priori es tingui el concepte que el taekwon-do és un esport una mica violent i que es precisa força, res més allunyat de la realitat. Els pares tenen més d'una raó per apuntar als seus fills a classes de taekwon-do perquè els beneficis d'aquest exercici són molt positius per als petits. En l'aspecte físic, el taekwon-do permet desenvolupar al màxim totes les capacitats pròpies del cos: força, elasticitat, resistència, integració, adaptació, així com un desenvolupament harmònic i funcional de tot el seu organisme.
Espiritualment, aquest esport ensenya als seus participants a que és necessari ser perseverant amb els objectius dissenyats, a més d'inculcar els valors d'educació i companyerisme. Els nens aprenen a respectar tant a l'entrenador com als seus companys.

Contribució del Taekwon-do en el procés formatiu dels nens i nenes

1- Exercita la concentració i la disciplina, creant hàbits que ajudaran al nen en els seus estudis i tasques.
2- Fomenta el respecte i l'educació, fent que el nen/a sigui més comprensiu, tingui millor control personal i creu actituds positives cap als altres.
3- La conquesta de la confiança i seguretat en si mateix farà que el nen/a se senti segur i amb confiança de les seves possibilitats en diferents situacions de la seva vida quotidiana.
4- Millora de la seva forma física, oferint al seu cos resistència, increment d'energia, estímuls, flexibilitat, reflexos i motricitat, que milloraran el seu estat físic i afavoriran al seu desenvolupament."

Jaime Suánez
Instructor de Taekwon-Do
jaimesuanez@gmail.com

Per a més informació heu de saber que els alumnes entrenen tots els dilluns i dimecres de 16:30 a 17:45 hores a l'aula de Psicomotricitat de l'edifici d'infantil de l'escola Montserrat.
El preu de l'activitat és de 19,00€/mes per un dia i 29,00€/mes per dos dies.

En cas d'estar interessats a practicar Taekwon-Do ens podeu passar a visitar en aquest mateix horari o enviar-nos un e-mail a jaimesuanez@gmail.com i/o a extraescolars@ampa-escola-montserrat.org
PATINATGE

El "Club de Patinatge Castellbisbal", representat per la Sra. Ana Ledesma (629 81 75 88), ens ofereix la possibilitat de practicar una activitat que combina tant l'esport com la sensibilitat artística. Podeu venir a practicar patinatge a l'escola, des de P3 fins a 6è, tots els dilluns i dimecres de 16:30 a 17:45. El preu és 19,00€/mes per un dia i 29,00€/mes per dos.

"L'entitat esportiva "Club Patinatge artístic Castellbisbal" realitza patinatge artístic com a modalitat individual i en grup. Aquesta activitat es realitza amb monitor personalitzat. La base del patinatge s'aconsegueix d'una forma molt dinàmica i divertida amb jocs. No dubtis a apuntar-te, et divertiràs."
Ana Ledesma
L'horari de Patinatge és:
P3 fins a 6è:  Dilluns i/o dimecres de 16:30  a 17:45
El preu de l'activitat és de 19,00€ un dia i 29,00€ dos dies.HANDBOL

El "Club Handbol Castellbisbal" us proposa practicar un esport d'equip molt dinàmic i complert:

"Des del curs 2007-2008 l'Ampa de l'Escola Mare de Déu de Montserrat ha organitzat l'activitat extraescolar d'Handbol i és per això, que la nostra escola és la pionera en la implantació d'aquest bonic esport a la nostra vila. L'activitat extraescolar d'Handbol pretén establir les bases per al correcte aprenentatge d'aquest esport; des del coneixement del reglament fins a la seva pràctica mitjançant l'entrenament basat en tota mena de jocs ia la celebració de partits.
L'objectiu d'aquesta activitat extraescolar és el de formar esportistes, tan dins com fora de la pista. Ens trobareu tots els dimarts i dijous al Pavelló de l'Escola, des de les 16:30 fins les 17:45, o ens podeu enviar un correu electrònic a handbol.castellbisbal@gmail.com.

Us hi esperem!"
Elena Catalán
Coordinadora d'activitats

Els entrenaments són al Pavelló de la nostra escola els dies següents:
  • Equip PRE-BENJAMÍ (1r, 2n i 3r de primària): dimarts i dijous de 16:30 a 17:45.
  • Equip BENJAMÍ (4t, 5è i 6è de primària):       dimarts i dijous de 16:30 a 17:45.
  • Equip ALEVÍ (5è i 6è de primària):                dimarts i dijous de 16:30 a 17:45.
El preu de l'activitat és de 29€/mes per dos dies la setmana.

L'entrenadora de l'equip Benjamí és l'Alba Gonzàlez i del Pre-benjamí en Martí Pastallé. A aquest nivell fem partits amistosos, de tant en tant, amb equips de la mateixa categoria d'altres municipis.

A continuació trobareu informació del vostre interès sobre la pròpia activitat i les pautes metedològiques que conformen les sessions d'entrenament:BASQUET


Les CastellBALescoles seran les Escoles de Bàsquet (P3-2n) del C.B. Castellbisbal. Volem que els entrenaments de les ESCOLES de BÀSQUET es dugin a terme al pati dels diferents Centres Educatius de Castellbisbal, Centres on els propis nens i nenes estudien.

Les CastellBALescoles seran un conjunt d'activitats que englobin un cúmul d'aprenentatges socials i emocionals, dels més menuts del municipi de Castellbisbal, amb un factor comú i indispensable: EL BÀSQUET. Esport que entenem idoni per la transferència de valors esportius i per la pràctica en col·lectiu.

RECOLLIDA AULA (16.30h): El nostre entrenador/a ens ve a buscar a la classe i ens porta al pati de l'escola.
BERENAR (16.30h-17.00h):  Tots junts berenarem amb el nostre entrenador/a i farem jocs fins a l'hora d'entrenament.
ENTRENAMENTS: Des de les 17.00h fins les 17.45h entrenem bàsquet, fem jocs, aprenem a entendre i dominar el nostre cos, aprenem a córrer i a respirar... fem moltes coses.
CONTACTE: Eduard Villagrassa (636.38.80.29)

El preu de l'activitat és de 29,00€ per dos dies d'entrenament, dilluns i dimecres, de P3 a 2n.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada