dilluns, 19 de setembre de 2016

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: CANT CORAL MIGDIA


Benvolgudes famílies,
Per tercer curs consecutiu, l'Escola Municipal de Música Miquel Blanch de Castellbisbal ofereix l'activitat de Cant Coral extra-escolar a la nostra escola.
L'activitat seria en horari de migdia i és oberta a tots els alumnes del centre. El cost de l'activitat és de 10 euros mensuals i 5 euros anuals en concepte de material que es cobren a principi de curs.
L'activitat de Cant Coral permet gaudir de fer música en grup d'una forma distesa i dinàmica. Incorpora exercicis de respiració, de moviment, de sensibilització auditiva i afavoreix aspectes tan diversos com la dicció, la pronúncia, la memòria, l'oïda interna i la concentració.
A les sessions de Cant Coral treballem cançons d'estils i països diversos, moltes vegades amb coreografia o percussió corporal. Els alumnes participen en els concerts que l'escola de música fa a llocs com l'auditori Els Costals, l'església parroquial de Sant Vicenç, i tenen l'oportunitat de compartir aquestes experiències amb la resta d'alumnes de l'escola de música. Les sessions tenen una durada de 45 minuts.
Si voleu, esteu convidats a provar una sessió amb nosaltres (sempre que el nombre d'interessats no excedeixi al límit d'alumnes permesos). Parleu-ho amb el professor de Cant Coral corresponent.
A la nostra escola l'horari de Cant Coral extra-escolar és el següent

Grup de petits (1r a 3r)
Dilluns de 12’30 a 13’15
Professora: Marta García
Grup de grans (4t a 6è)
Dimecres de 12’30 a 13’15
Professores: Elena Montané i Erola Ramis

Per inscriure's cal emplenar el full d'inscripció que trobareu a la web de l'Ajuntament i lliurar-lo a la secretaria de l'Escola de Música. Es respectarà l'ordre d'inscripció.


Més informació a 
emm.miquelblanch@castellbisbal.cat,
al telèfon 937 721 031
o al blog de l’ampa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada