dijous, 10 de març de 2016

BONA SORT NÚRIA, BENVINGUDA LORENA!!!


Bona sort Núria, Benvinguda Lorena!!!

Fa dos cursos que la nostra escola està desenvolupant el Projecte de Dinamització de la Llengua Anglesa impulsat per l'AMPA i especialment per la Comissió d'Anglès. Estem molt orgullosos/es del seu bon funcionament i de la implicació tant del claustre de professors com de l'equip directiu.

Durant tot els curs passat i el primer trimestre d'aquest vam tenir a la Núria que passava per les diferents aules i espais de l'escola com a auxiliar de conversa en anglès i participava activament del transcurs normal de les activitats educatives.

Des de l'inici del segon trimestre del curs 2015-2016 tenim la Lorena que ja ha començat a participar del ritme normal de l'aprenentatge del nostres fills i filles!!!!. Des d'aquí volem donar-li la benvinguda i animar-la a gaudir de l'experiència.


En aquestes imatges, per exemple, podem veure com a l'aula de Primer han estat treballant les parts de la planta en anglès que prèviament havien estat explicant a l'hort, també amb la Lorena.Fotografies extretes del Blog de 1r de l'Escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada