divendres, 2 d’octubre del 2015

ENS FALTEN MANS, US ANIMEU?


Benvolgudes famílies,

Tot just comença un nou curs escolar dels nostres fills/es que serà ple d'emocions, objectius, esperança, somnis... per part de tots els que formem part de la comunitat educativa: mestres, alumnes, mares i pares.

Com sabeu, des de l'AMPA de la nostra escola es duen a terme un seguit d'actuacions imprescindibles pel bon funcionament del centre, com ara l'organització d'activitats extraescolars, servei d'acollida, menjador, reutilització de llibres, entre d'altres. Es treballa conjuntament amb l'escola per fer seguiment, proposar i col·laborar en diferents temes, tant d'organització com de projectes, com per exemple l'anglès.

Aquest curs tenim el greu problema de què un grup de mares que porta anys i anys col·laborant amb l'AMPA, han de deixar-nos atès que els seus fills/es el curs vinent començaran l'institut i, per tant es fa molt necessari que entrin nous pares i mares amb ganes de col·laborar i implicar-se.


Fan falta mans en moltes comissions. Si no comptem amb prou gent per tirar endavant projectes, n’hi ha alguns que malauradament desapareixeran. Un dels què més perilla la seva continuïtat és la reutilització de llibres. L’avantatge econòmic que ens suposa a les famílies poder reutilitzar els llibres és un aspecte prou destacable, però també ho són tots els valors de respecte i cura envers el material que fomenta en els infants. Recordem que l'estalvi aproximat que suposa és de 180€ per alumne d'educació primària i uns 50€ per alumne d'educació infantil.

Per això fem una crida a participar activament de l'AMPA, amb la quota de socis no n'hi ha prou. Us recordem que les reunions són obertes a tothom (primers dimecres de mes a les 21.15h).


            Us esperem, l'Ampa us necessita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada