dijous, 26 de febrer del 2015

TALLER "EXPERIMENTEM EN FAMÍLIA"


Benvolgudes famílies,


L'ajuntament de castellbisbal en informa que els dies 6, 13 i 20 de març faran a  la sala de Plens i d’actes un taller d’ "Experimentem en família", que ens ofereix la Diputació de Barcelona dins les Ajudes de suport a les famílies. Aquesta activitat està destinada a famílies amb infants de 3 a 6 anys.

Horari: 18 hores i cada sessió és de 90 minuts. (places limitades per ordre de sol·licitud)

Finalitat del taller: oferir un espai educatiu de relació, comunicació, convivència i aprenentatge entre pares, mares i els seus fills i filles, tenint com a punt de referència, la creativitat i el joc com a eines educatives. Això vol dir que les sessions són en família.

Continguts que es treballaran: el vincle afectiu i educatiu en la relació, el joc com a llenguatge comunicatiu i expressiu i les habilitats socials bàsiques com l’escolta activa, empatia i coherència.

Metodologia: sessions dinàmiques que fomentin els jocs d’aprenentatge vivencial a partir de diferents activitats relacionades amb l’expressió corporal, el joc simbòlic i la relaxació.  La darrera sessió, consisteix en fer una trobada amb el grup de pares i mares (sense els fills i filles que podran estar a l’altra sala amb monitoratge) que ha participat, per reflexionar sobre les experiències viscudes, tant en les sessions com en els espais privats quotidians.

Si hi esteu interessats feu-nos arribar un correu electrònic amb el vostre nom, cognom, telèfon de contacte i correu electrònic a ampamontserrat08755@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada