dilluns, 8 de juny del 2015

TRANSPORT ESCOLAR PEL CURS 2015-2016

Benvolgudes famílies,

Des de la Direcció de l'Escola ens informen de com renovar la inscripció al servei de transport escolar per al curs 2015-2016. Recordeu que la data límit per presentar la documentació és aquest divendres dia 12 de juny:



S’inicia el procediment de sol·licitud d’inscripció o de renovació al servei de transport escolar per el curs 2015-2016.

Les famílies podran sol·licitar la renovació o la nova inscripció al servei fins el dia 12/06/2015. (únicament per a l’alumnat que visqui a les urbanitzacions autoritzades pel servei de transport escolar col·lectiu)

A les sol·licituds de renovació que us adjuntem, consten les dades de cada alumne/a impreses, i únicament caldrà, per part de la família, modificar-les o actualitzar-les si escau, fixar una fotografia, datar i signar.

Cal que un adult porti personalment a l’escola l’imprès, ja què us hem de lliurar la vostra còpia segellada per l’escola amb la data de recepció.  L’horari es de 9h a 13h de dilluns a divendres.

La resposta a la sol·licitud serà comunicada per correu postal i/o electrònic directament a la persona sol·licitant, amb l’assignació de plaça, número d’ordre a la llista d’espera, o desestimació, segons escaigui.

En el moment de comunicar l’assignació de plaça al servei, també s’informarà de la tarifa del preu públic. El Consell Comarcal del Vallès Occidental aprovarà l’esmentada tarifa un cop rebut per part del Departament d’Ensenyament els criteris a seguir en la prestació del servei de transport escolar i la dotació pressupostària per al curs 2015/2016.


L’Equip Directiu
 


Us recordem que els fulls de renovació del servei s'han donat directament als nens/es, i si voleu sol·licitar aquest servei podeu demanar els fulls a la secretaria del centre.
 
Salutacions.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada