dilluns, 18 de maig del 2015

JORNADA DE PORTES OBERTES I CAMPUS D'HANDBOL

Benvolgudes famílies,


Des del Club d'Handbol Castellbisbal ens informen de la jornada de portes obertes d'aquesta activitat extra-escolar que es realitza a les instal·lacions de la nostra escola i del III Campus d'Handbol per aquest juliol:



Jornades de portes obertes (26 de maig): el proper dimarts, dia 26 de maig es celebrarà una jornada de portes obertes des de les 16.30 hores fins a les 18.00 hores al pavelló de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, amb l’objectiu d’oferir un tastet d’handbol a tots els nens i nenes d’edat escolar de la nostra vila, que desitgin conèixer l’handbol. Al final de l’activitat s’oferirà un berenar per a tots els assistents.
Així mateix es pretén mostrar una oferta esportiva extraescolar per a tots aquells pares i mares que no la coneguin encara, de cara al programa d’activitats extraescolars del proper curs 2015-2016. També es celebrarà una segona jornada de portes obertes, el dijous, 24 de setembre, un cop hagi començat el nou curs escolar. Durant aquestes jornades se us facilitarà tota la informació que necessiteu.handbol.castellbisbal@gmail.com.


III Campus d’handbol (6-17 de juliol): per tercer any consecutiu el Club Handbol Castellbisbal organitza un campus d’handbol a la vila. Aquesta activitat de caire tècnic i promocional de l’handbol, es desenvoluparà essencialment, a l’Escola-Institut Les Vinyes. A més de l’handbol, es portaran a terme altres activitats de caire lúdic com ara anar a la piscina. Els dies i l’horari del campus serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Si desitgeu més informació, podeu fer-nos arribar un correu electrònic a l’adreça: handbol.castellbisbal@gmail.com.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada