diumenge, 14 de setembre del 2014

BENVINGUTS AL CURS 2014 - 2015 ! ! ! ! !


Benvolgudes families

En primer lloc, donem la benvinguda a totes les famílies que us incorporeu a l'escola Mare de Déu de Montserrat durant el curs 2014-15. Us convidem a participar activament de la vida del centre i a col·laborar amb la nostra ampa. I, a tots i totes, us convidem a que continueu col·laborant amb l'escola i amb l'Ampa.

En aquest blog trobareu informació interessant referent al funcionament i serveis que oferim des de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de la nostra escola. També podeu venir al despatxet de l'Ampa situat al costat de Secretaria el primer dimecres de mes en horari de 9:00 a 9:30 on us podrem aclarir els dubtes que us sorgeixin. Així mateix podeu fer ús de la bústia de l'Ampa situada al costat de la Bibilioteca o enviar-nos un correu electrònic i no oblideu de consultar-lo de tant en tant doncs com a Escola Verda us enviarem les notificacions per mail.

Teniu la motxilla preparada? el material? no us oblideu l'esmorzar! Però sobre tot, sobre tot, no us atabaleu, només és qüestió d'agafar el ritme!

Des de l'Ampa us desitgem un bon curs a tots els nens i nenes, mestres, pares i mares.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada